//Nazihah Yussof



Music To My Heart

dia sayang saya
Monday, 18 June 2012 | 03:39 | 0 comments


*mohamad afiq hazim bin mohamad rosli*

thankz b coz hadir dalam hidup syg,,sayang tak pernah rasa disayangi dan menyayangi orang sampai macam ni,,bie orang first yang bg syg rasa apa itu sayang,,cinta,jujur,setia,,syg tak boleh kehilangan bie,,terlalu banyak kenangan yang kita lalui bersama,,,sepak terajang semua dah,,kelakarkan,,"??
kite berkenalan di ONESTOP KT,,hahah,,tak sangka sampai sekarang ianya kekal,,orang yang syg nyampah satu masa dulu,,jadi org yang paling syg sayang pd masa ny,,.hehe..bie,,banyak masa b telah habis kan dengan syg kan??,,baik nya b,,sanggup tunggu syg..b banyak bagi perhatian kat syg,,syg tak pnah rasa mcam ny,,only god know how much i love you dear!!,,b balik dari pilah je,,terus jumpa syg,,terharu sgt bie,,bie betul2 rindu kan syg kan,,subhanAllah,,betapa aku cinta sngat kat kau bie,,bie,,tolong jaga hubungn kita ny ea sayang,,sy tetap tunggu bie sampai bile2,,tak mungkin sy lupakan setiap kenangan kite bersama,,,,.
bie banyak bersabar dengan perangai syg yang emo selalu ny,,,bie amek berat pasal syg,,b jaga syg masa kita sama2 keja dulu,,makan minum syg bie amek kisah,,untung syg dapat bie,,law syg tak makn,,bie tak mkn gak,,kita selalu makan nasi goreng kampung pedas2 dengan air teh o ais limau,,kita share,,syg selalu suap b makan,,happy sangat kan,,mana mungkin syg lupakan kenagan manis ny,,ingat tak,,kita pernah pecah tabung,,masa tu sama2 tengah pokai,,,da pecah kan kita makn kat ej,,rindu time tu semua,,law ingat syg mesti sedey sangat,,,herrmmm,,,,
itik,,b tau syg suke itik,,bie belikan syg anak patung itik ,,itik tu pemalas,,,kite beli kat kipmart time cuti tu,,bie selalu ckap nak belikan,,,happy syg dapat patung tu,,,patung tu syg wat tido,,sayang sgt kat patung tu,,comel taw,,,,,jam!!..bie punya warna merah,,,syg punya wana hijau,,,cantik jam tu,,beli kat kini,,law g kini je,,kita mesty tengok jam tu,,bila gaji kita beli sama2,,,seronok bie,,,,,sedey bila ingat,,bie,,,tiap bulan syg datang sana jenguk bie ok,,,,tak sabar nak tunggu bulan depan,,nak jumpa b,,nak berbuka puasa sama2 dengan bie,,,mesty bes kan,,,,law b balik sini,,,belanja syg mkn sup yang masa syg sakit tu taw!!!,,,,,heheh,,
syg sayang sangat kat bie,,,tolong jaga hubungan kita ni ea bie,,syg janji akan jaga diri syg tok bie,,syg akan setiaa tunggu bie kat sini,,bie pun ea??,,mmm,,,
iloveyou damn much sayang.,,,,loveyou for everrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.....

Older Post | Newer Post