//Nazihah Yussof



Music To My Heart

Friday, 29 June 2012 | 07:15 | 0 comments


sumpah hati aku sakit sangat sekarang nie,,aku sayang kan dia Ya Allah,,tp  nape dia petikai kan sayang aku,,,aku terlalu sayan kan dia,,terlaluuuu,,sakit hati ini,,baek buruk dia,,aku tetap terima dia,,aku cinta kan dia,,dia lagi berharga dari nyawa aku,,aku sanggup korban kan nyawa aku demi dia,,aku nak tengok dia bhagia,,bia aku sakit sekali pun,,aku tak kisah,,kegembiraan aku adalah dia,,walaupun hati aku sakit,,,aku terima ,,Allah,,kuat kan lah hamba mu ini,,,,lapang kan lah aku tok menerima segala keputusan diaa,,,dia cakap hati dia dah tak ada tok aku,,,sakit tok aku menerima keputusan tu,,,,,aku lemah,,aku tak berdaya ,,

YA Allah,,kalau dia bukan milik ku lagi,,aku redha!,,mungkin pahit tok aku telan ,, tapi aku terpaksa,mungkin kerna aku bukan lah seorang gadis yang sempurna toknya,,aku tak layak tok terus berada dihati nyaa,,, aku patut sadar sejak dulu lagi,,aku harus akur,,cukup sakit tok aku terima semua ny,,kuat kan lah aku,,,aku tak akan pernah berhenti mencintai dia,,kerana dia adalah insan yang paling berharga tok aku,,segala pekara yang berlaku,kita lalui bersama,,tak mudah aku lupakan semua tu,,biar lah kenangan kita,pergi bersama nyawa aku,,biar tehapus segala2 nya tentang kitaa,,hati aku rasa macam nak pecah tiap kali aku pikir,,hari2 mendatang tanpa dia,,,aku tak sangguppp!!

bie suka makan begedill,,minum air epal susu,,carrot susu,,tak mungkin syg lupa,,kita main kejar2,,,kelakar,,syg rindu time tu bie,,syg beli kan b baju,,baju kita sama,,b wana pink,,syg wana hijau taik lembu,,,hehe,,kita pakai sama2,,sweet sangat,,,b panggil syg gemuk,,syg panggil b buncit,,,,b panggil syg cinta ,,syg panggil b hati,,,
dia sayang saya
Monday, 18 June 2012 | 03:39 | 0 comments


*mohamad afiq hazim bin mohamad rosli*

thankz b coz hadir dalam hidup syg,,sayang tak pernah rasa disayangi dan menyayangi orang sampai macam ni,,bie orang first yang bg syg rasa apa itu sayang,,cinta,jujur,setia,,syg tak boleh kehilangan bie,,terlalu banyak kenangan yang kita lalui bersama,,,sepak terajang semua dah,,kelakarkan,,"??
kite berkenalan di ONESTOP KT,,hahah,,tak sangka sampai sekarang ianya kekal,,orang yang syg nyampah satu masa dulu,,jadi org yang paling syg sayang pd masa ny,,.hehe..bie,,banyak masa b telah habis kan dengan syg kan??,,baik nya b,,sanggup tunggu syg..b banyak bagi perhatian kat syg,,syg tak pnah rasa mcam ny,,only god know how much i love you dear!!,,b balik dari pilah je,,terus jumpa syg,,terharu sgt bie,,bie betul2 rindu kan syg kan,,subhanAllah,,betapa aku cinta sngat kat kau bie,,bie,,tolong jaga hubungn kita ny ea sayang,,sy tetap tunggu bie sampai bile2,,tak mungkin sy lupakan setiap kenangan kite bersama,,,,.
bie banyak bersabar dengan perangai syg yang emo selalu ny,,,bie amek berat pasal syg,,b jaga syg masa kita sama2 keja dulu,,makan minum syg bie amek kisah,,untung syg dapat bie,,law syg tak makn,,bie tak mkn gak,,kita selalu makan nasi goreng kampung pedas2 dengan air teh o ais limau,,kita share,,syg selalu suap b makan,,happy sangat kan,,mana mungkin syg lupakan kenagan manis ny,,ingat tak,,kita pernah pecah tabung,,masa tu sama2 tengah pokai,,,da pecah kan kita makn kat ej,,rindu time tu semua,,law ingat syg mesti sedey sangat,,,herrmmm,,,,
itik,,b tau syg suke itik,,bie belikan syg anak patung itik ,,itik tu pemalas,,,kite beli kat kipmart time cuti tu,,bie selalu ckap nak belikan,,,happy syg dapat patung tu,,,patung tu syg wat tido,,sayang sgt kat patung tu,,comel taw,,,,,jam!!..bie punya warna merah,,,syg punya wana hijau,,,cantik jam tu,,beli kat kini,,law g kini je,,kita mesty tengok jam tu,,bila gaji kita beli sama2,,,seronok bie,,,,,sedey bila ingat,,bie,,,tiap bulan syg datang sana jenguk bie ok,,,,tak sabar nak tunggu bulan depan,,nak jumpa b,,nak berbuka puasa sama2 dengan bie,,,mesty bes kan,,,,law b balik sini,,,belanja syg mkn sup yang masa syg sakit tu taw!!!,,,,,heheh,,
syg sayang sangat kat bie,,,tolong jaga hubungan kita ni ea bie,,syg janji akan jaga diri syg tok bie,,syg akan setiaa tunggu bie kat sini,,bie pun ea??,,mmm,,,
iloveyou damn much sayang.,,,,loveyou for everrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.....
Wednesday, 9 May 2012 | 08:15 | 0 comments


terlampau banyak perkara yang kita lalui,,tak mudah untuk dilupakan,,selagi hayat dikandung badan ni,,setiap masa dihabiskan bersama dia,suka,duka, kita lalui bersama..hati terlalu mencintai dia,,tak boleh berjauhan walaupun sekejap,,macam mana jika satu hari nanti dia pergi dari hidup ini?..lemah,tak bersemangat untuk lalui hari-hari yang mendatang,,..cinta ini terlalu kuat!,,banyak halangan yang berlaku,,tapi hati masih tetap bertahan,demi orang tersayang aku sanggup berkorban untuk nya,,hanya Allah saja yang tau,betapa sayang nya aku pada dy,,ianya tak boleh diungkap dengan kata-kata,,sukar dilihat melalui hati..cinta aku hanya untuk kau,kau terlalu bermakna bg aku,,sumpah,demi Allah,,aku sayang kat kau,setiap hari menagis kerana terlalu sayang kan kau,,setiap perkataan sayang yang keluar dari mulut kau,memberi aku sejuta makna,,aku tak sanggup kehilangan kau,,kau telah mengajar aku, erti sayang,setia,jujur,,tak mungkin akan aku lupakan begitu saja,kau hidup aku,,you're my soul!!,,,i need you,,i love you,,you're my heart!!!..
(mohamad afiq hazim bin mohamad rosli)
Monday, 7 May 2012 | 09:43 | 0 comments



afiq hazim,,,saya sayang awak,apa pun perkara yang berlaku awak still sabar dengan saya..banyak kali kita putus,awak masih terima saya,,baik nya hati awak?.tapi hanya saya yang bodoh,tak npak kasih sayang awak..saya wat endah tak endah je,,saya tak nampak yang awak sayang kat saya,,bodoh nya saya time tu??,,,bie,,sumpah atas nama Allah,,saya sayang sangat kat bie..saya tak nak kehilangan bie,,sumpah bie,,saya saayang!!,,
setiap detik bersama bie sangat bermakna buat syg,,akan syg ingat setiap saat bersama bie,,,macam2 perkara  yang kite lalui ,,tapi kite still bersama kan,,/,,bie cam ne law bie jauh dengan sayang nanti,setiap masa kite asyik berkepit je kan?..mesty susah nak lupa kan setiap perkara yang kita lalui bersama,,bie,,syg sayang sangat kat bie,syg perlukan bie dalam hidup sayang,,bie dah bagi sayang rasa apa tu cinta,jujur,percaya.sayang,,b yang banyak ajr sayang,,tak mungkin sayang dapat lupa kan cam tu je,,syg cinta kan bie,,saya arap b jangan tinggal kan saya,,nanti dah belajar t,jangan lupa kan saya ye,,t saya tgu bie mcg..tepon,,t law cuti jangan lupa jumpa sayang,,berat hati ny nak lepas kan bie,,tapi terpaksa,,saya percaya kan bie,,sayang tgu bie,,,saya penah cakap kat bie kan,,so,,i hope b tak lupa kan segala2 yang sy perna cakap kat bie ,,,terlalu banyak kenangan dengan bie..kenangan yang tak pernah sy lalui,b dah bagi,,gembira,sedey,sume dengan bie,,bie ingat tak masa saya sakit dulu,,bie jage sy,,cume Allh je tau,betapa sakit nyer masa tu,,tapi ada bie,,saya sy kuat,,tiap masa bie dengan saya,,gembira sangat bie,,,,sayang tak akan lupa semua tu,,saya sayang kan bie,,bie pelengkap hidup sayang,,sayang akan tggu bie sampai bile2,,<3
Sunday, 1 April 2012 | 23:53 | 0 comments
Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu


^ mohamad afiq hazim bin mohamad rosli^
hurrmmmmmm
Tuesday, 27 March 2012 | 04:00 | 0 comments
 
sakit sangat hati ny,,pendam jela,,tak tahu nak luah kan dekat sape,,sape lah sudi mendengar...

mohamad afiq hazim!!!.....
aku sayang kau lah bodoh....tolong lah jage perasaan saya...
thankz coz hadir dalam hidup saya...iloveyousayang!!
Sunday, 19 February 2012 | 08:38 | 0 comments

sayang nya aku kat dia,,ya Allah..
i hope you tak tinggal kan i sayang,,
aku sayang kau dah separuh mati da ni bodoh,,!!!,

#sayangawakketatketat#

Older Post